FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Royston Drenthe over Spaans nachtleven: “Die vrouwen vroegen duizend euro”

Toen Royston Drenthe in 2007 Feyenoord verruilde voor Real Madrid kreeg hij te maken met de nodige verleidingen. In een gesprek met de Spaanse krant Marco verteld hij over zijn nachtelijke escapades in de Spaanse hoofdstad.

“Het was moeilijk voor een 20-jarige Drenthe om er niet bij betrokken te raken”, zegt Drenthe. “Madrid is een erg mooie stad. Er zijn veel restaurants, feestjes en erg mooie vrouwen…En je bent jong, een speler van Real Madrid…”

“Er zijn veel verleidingen waar je mee te maken krijgt. Ik ging samen met een vriend naar het casino en twee mooie vrouwen kwamen op ons af. Uiteindelijk gingen we met z’n vieren naar een hotel en hebben we het daar geweldig naar ons zin gehad.” Het ging de Spaanse verleidsters echter om geld. “Het probleem kwam daarna. Ze vroegen ons 1000 euro per persoon. Ik had geen idee dat we moesten betalen!”

Ook met ploeggenoten vierde Drenthe de nodige feestjes. “Toen Robinho naar Real Madrid kwam kon ik het goed met hem vinden. Als ik naar zijn huis ging toverde hij zijn kelder om in een soort nachtclub. Ik ging stappen, zeker. Niet iedere avond, zoals werd gezegd. Maar best vaak. We gingen naar de Buddha Bar en hadden het daar gezellig.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *