‘Eljero Elia informeerde bij Feyenoord over eventuele terugkeer’

Eljero Elia is niet te spreken over Sjaak Troost. De zaakwaarnemer van de aanvaller had geinformeerd bij Feyenoord om te kijken of een eventuele terugkeer een optie zou zijn voor de Rotterdammers, maar Troost zei vervolgens op televisie dat er geen enkele interesse was in de aanvaller.

“Ik vond het niet netjes wat Troost heeft gedaan. Mijn zaakwaarnemer vroeg aan hem in een persoonlijk gesprek wat de opties zouden zijn voor mij om terug te komen naar Feyenoord”, zegt Elia in een interview met VTBL. “Of ze daar open voor zouden staan. Hij bracht naar buiten dat Feyenoord geen enkele interesse had, en dat ze voor de jeugd zouden kiezen.”

Elia speelde van 2015 tot 2017 voor de Rotterdammers. “En nu bedank je me alsof ik een of andere zwerver ben, die helemaal niks voor de club heeft betekend, dacht ik. En als je dan wel andere jongens van mijn leeftijd haalt, die ook spelen, denk ik: Oke, so be it. Even goede vrienden!”

Elia is op zoek naar een nieuwe club nu hij uit zijn contract loopt bij Basaksehir. Zijn liefde voor Feyenoord is niet bekoeld. “Ik wil niet mijn liefde voor Feyenoord door één iemand laten belemmeren. Doordat hij niet netjes heeft gehandeld tegenover mij. Feyenoord is gewoon een mooie club, net als FC Twente.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!