‘Feyenoord erg verrast door interessant Luis Sinisterra-bod’

Volgens het Spaanse medium Don Balon mag Luis Sinisterra zich opmaken voor een prachtige transfer. De grootmacht Atletico Madrid zou hem namelijk willen overnemen van Feyenoord. Maar er is zoals bekend één probleem: een zware knieblessure heeft hem voor een groot deel van 2020 buitenspel gezet.

Atlético wil echter niet wachten tot 2021 en heeft daarom een alternatief bedacht. De Spaanse topclub gaat proberen om Sinisterra deze zomer over te nemen van Feyenoord, maar gaat hem direct weer voor een seizoen uitlenen aan de Rotterdammers. Op bekend terrein zou hij dan mogen revalideren en zijn oude niveau benaderen.

Het Spaanse medium noemt geen (mogelijke) transferbedragen. Wel zou Atlético de Feyenoorder als relatief goedkoop beschouwen, waardoor dat geen probleem zou betekenen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!