FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Karim el Ahmadi keert mogelijk terug naar Feyenoord’

Karim el Ahmadi staat er voor open om na zijn carriere terug te keren bij Feyenoord. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Marokkaanse middenvelder speelde jarenlang voor Feyenoord en heeft inmiddels dus een band met de club opgebouwd. Een terugkeer ziet hij dan ook absoluut zitten. “Dat is zeker een optie. De mensen bij Feyenoord vroegen of ik iets bij de club wilde gaan doen als ik ben gestopt. Zover is het nog niet.”

“Ik heb er wel mooie jaren gehad”, blikt El Ahmadi terug. “Met de landstitel als hoogtepunt. Maar ook als mens. In Rotterdam heb ik geleerd om voor mezelf op te komen. Bij en rond Feyenoord zeggen de mensen gewoon waar het op staat.”

De ervaren middenvelder wil in ieder geval nog één seizoen voetballen en dat is mogelijk bij FC Twente. “Wie weet. Ik heb wel vaker gezegd dat ik mijn carrière graag wil afsluiten bij een van mijn oude clubs”, aldus El Ahmadi, die voorlopig alle opties openhoudt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *