‘Feyenoord ziet niets in aanpak van andere clubs’

Waar verschillende clubs in Nederland ervoor kiezen om hun spelers de nodige rust te gunnen ziet Feyenoord niets in deze aanpak. Daarom blijven ze voorlopig dus gewoon doortrainen.

RTV Rijnmond schrijft: “Feyenoord is, ondanks de coronacrisis, momenteel nog in training. De ploeg van coach Dick Advocaat traint door via apps en andere technische hulpmiddelen, zowel collectief als individueel. Sparta en Excelsior hebben daarentegen nu vakantie.”

“Als eind april duidelijk wordt hoe het leven en de voetbalcompetities verder gaan, dan pakken Sparta en Excelsior de draad weer op om zich voor te bereiden op herstart in juni”, zo weet het regionale medium. Volgens Thomas Verhaar van Excelsior heeft dat te maken met de potentieel loodzware kalender ná de zomer.

Verhaal legt uit: “Zoals het er nu naar uit ziet, zullen we halverwege juni tot eind december in één stuk door moeten voetballen. Dat betekent dat we geen vakantie kunnen nemen, dus hebben we dat nu. In hoeverre je van vakantie kunt spreken.” Spartaan Bart Vriends: “We kunnen dit beschouwen als de zomervakantie, die we anders pas over een paar maanden zouden krijgen.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!