FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ridgeciano Haps staat voor verrassende trransfer’

Het zou zomaar kunnen dat Ridgeciano Haps na de zomer niet meer bij Feyenoord speelt. Er zou namelijk interesse voor hem zijn vanuit Rusland. Dit weet het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt te weten.

De desbetreffende bron schrijft: “FK Krasnodar wist vorige zomer Tonny Vilhena los te weken bij Feyenoord. @FeyenoordTM weet via een Russische bron dat de club ook Ridgeciano Haps op de korrel heeft. De back geniet ook interesse vanuit onder meer uit Turkije en een zomertransfer lijkt hiermee dus aanstaande.”

Feyenoord betaalde in 2017 zo’n zes miljoen euro aan AZ om Haps naar De Kuip te halen. Mede door blessureleed werd de linksback regelmatig gehinderd in zijn ontwikkeling in De Kuip, maar desalniettemin lonkt er dus een nieuwe miljoenendeal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *