FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-TD wil doorpakken met Eredivisie-transfer’

Feyenoord lijkt zich deze zomer te gaan versterken met Vitesse-smaakmaker Bryan Linssen. De Rotterdammers willen namelijk doorpakken voor de transfervrije aanvaller.

“Luis Sinisterra, de eerste linkerspits, ligt er zeker tot en met januari uit vanwege een knieblessure. Zijn vervanger Sam Larsson werd net op tijd door Arnesen verkocht. Ridgeciano Haps is eigenlijk linksback, maar staat nu linkerspits zonder echte concurrent. De onder anderen door Dirk Kuyt en Stanley Brard bewierookte jeugdspeler Marouan Azarkan is door Advocaat eerder dit jaar teruggezet naar de jeugd”, zo voegt de krant toe.

Er zijn meer redenen om voor Linssen te gaan. “De club heeft op scoutingsgebied nog even de tijd nodig om de pareltjes te vinden die Arnesen wil. Een andere reden is doorslaggevender: de wereld en dus ook de voetbalwereld is opeens drastisch veranderd. Het geld is voorlopig overal wel even op. Een ervaren, transfervrije linkerspits die de eredivisie aankan, is juist nu het overwegen misschien meer dan waard. Sinisterra is op de weg terug. Mocht Linssen niet aanhaken, is de oplossing snel gevonden. De investering zit hem echt alleen in het salaris en ook Linssen zal snappen dat die bedragen veel minder hoog zullen zijn dan hij in december had verwacht te kunnen gaan verdienen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *