FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt verrast Feyenoord plots met mededeling’

Dirk Kuyt heeft de clubleiding van Feyenoord laten weten dat hij geen heil ziet in het plan voor het volgende seizoen. Dit weet het Algemeen dagblad te melden.

“Dirk Kuyt was de hoofdkandidaat om het nieuwe Feyenoord Onder 21 jaar onder zijn hoede te nemen, maar de Katwijker past ondanks een aanbieding voor die rol. Hij wil komend seizoen benutten om zoveel mogelijk rond te kijken op diverse trainingsvelden.”

“Dat doet de huidige trainer van Feyenoord Onder 19 jaar, die voorbestemd is om hoofdtrainer te worden, zowel bij de jeugd en het eerste elftal van Feyenoord als bij diverse clubs in het buitenland. Of Kuyt dan over dik een jaar, als Dick Advocaat normaliter zal stoppen als hoofdtrainer, het stokje in de Kuip al overneemt, is uiteraard nog niet duidelijk”, aldus het AD.

Kuyt heeft zijn diploma nog niet binnen door de coronacrisis. Wel heeft de KNVB laten weten dat het dispensatie wil verlenen, mochten clubs daartoe verzoeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *