‘Feyenoord maakt een half miljoen over naar Argentinie’

Feyenoord speelt volgend seizoen zonder een voorronde te spelen direct in de groepsfase van de Europa League. En daardoor moeten ze enkele premies gaan aftikken. Volgens de Zuid-Amerikaanse media heeft San Lorenzo namelijk recht op een half miljoen euro nu Feyenoord zich definitief heeft geplaatst voor de Europa League.

Dat staat in het contract dat werd gesloten rondom de transfer van Marcos Senesi, van San Lorenzo naar Feyenoord.

Vorig jaar kostte de verdediger al zo’n 7 à 8 miljoen euro – een clubrecord. En daar komt nu nog een half miljoen euro bonus bij, nu de doelstelling ‘plaatsen voor Europees voetbal’ is behaald.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!