FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil niks liever dan Bryan Linssen en Joey Veerman halen’

Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam is de interesse van Feyenoord in Bryan Linssen en Joey Veerman uiterst serieus. Dit zegt hij in een gesprek met Voetbal International.

Linssen is transfervrij op te halen bij Vitesse en Veerman heeft nog een contract voor twee seizoenen bij Heerenveen. Linssen zou in De Kuip de zwaar geblesseerde Luis Sinisterra moeten vervangen. “Ik denk dat Feyenoord nog wel even gaat wachten, hoewel de club wel al op bepaalde fronten wel al bezig is. Iemand als Bryan Linssen hebben ze liever vandaag dan morgen”, aldus Krabbendam in een YouTube-item van VI. Het versterken van de linksbuitenpositie heeft voor Feyenoord de hoogste prioriteit, na het wegvallen van Sinisterra en het tussentijdse vertrek van Sam Larsson. “Dan zou een ervaren speler als Linssen, die ook nog transfervrij is, een uitstekende optie kunnen zijn.”

Veerman gaf onlangs een ‘politiek correct antwoord’, toen hem naar Feyenoord werd gevraagd, maar volgens Krabbendam willen de Rotterdammers ook hem dolgraag binnenhalen. “Als Feyenoord geld had gehad, hadden ze die allang toegevoegd aan de selectie. Omdat ze denken dat deze jongen ook nog grote stappen zou kunnen zetten. Maar dat geld is er nu even niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *