‘Feyenoord versterkt zich met twee nieuwe namen op bestuurlijk niveau’

Feyenoord heeft haar raad van commissarissen weer compleet gemaakt. Vandaag benoemde de club namelijk Ronald Brus en Peter van der Laan per 1 mei als nieuwe leden. Met voorzitter Toon van Bodegom, Gérard Moussault en Sjaak Troost vormen zij de nieuwe rvc van Feyenoord.

Brus heeft in zijn leven al een hoop ervaring opgedaan. “Vanaf 1997 is Brus betrokken als mede oprichter bij de biotech bedrijven Galapagos en Crucell en werd hij uiteindelijk CEO van Crucell en commissaris van Galapagos in het eerste decennium van deze eeuw. Vanaf 2012 is Brus CEO van MyTomorrows”, schrijft Feyenoord.

Ook Van der Laan is een ervaren bestuurder. “Hij is CEO van Supermaritime International BV, een logistiek bedrijf met Rotterdam als thuisbasis en 35 vestigingen in 17 landen. Verder is hij bestuurder bij en investeerder in diverse bedrijven.”

“Feyenoord is verheugd dat deze ervaren bestuurders met verschillende zakelijke achtergronden de geledingen komen versterken en alle vacante posities nu zijn ingevuld. Tevens is Feyenoord de VvF nog altijd zeer erkentelijk voor de financiële steun en klankbordfunctie die zij de club de afgelopen jaren heeft geboden.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!