FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Aad de Mos fileert de heren van Veronica Inside

De heren van Veronica Inside nemen Aad de Mos regelmatig in maling vanwege zijn video’s op de sociale media. Maar nu is het tijd voor de voormalig trainer en analist om terug te slaan jegens de drie mannen.

“Die mensen hebben een masker en die dragen ook een masker”, stelt De Mos in een radio-uitzending van Omroep Brabant. Hij noemt Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen ‘toneelspelers’. “Ik kijk er wel doorheen, maar jullie weten dat niet. Dus daarom vertel ik het jullie nu.”

Volgens De Mos meten de heren met twee maten. “Er zit in het hoofd van die mensen een bepaalde chip. Als het over geld gaat dan verdienen de spelers te veel. Als het over trainers gaat dan verdienen trainers te veel. En zelf vragen ze overal het maximum aan geld voor”, besluit De Mos.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *