‘Feyenoord haalt rechtsback weg bij Leicester City’

Feyenoord hoopt zich op korte termijn te versterken met de rechtsback Dennis Gyamf. Hij is een 18-jarige speler die onder contract staat bij Leicester City. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt woensdagavond.

De Ghanees, die ook over een Nederlands paspoort beschikt, heeft in Engeland geen vast contract waardoor hij zonder problemen kan overstappen naar een andere club. De concurrentie voor de Rotterdammers is wel pittig te noemen: zo zouden ook Manchester United, Arsenal en Schalke 04 Gyamfi op de korrel hebben.

De back speelt zijn wedstrijden in het Onder-18 team van The Foxes en wacht nog op zijn debuut in het betaalde voetbal. Feyenoord zal hem vermoedelijk zien als aankoop voor de lange termijn, die eerst in de jeugd instroomt. Volgens de berichtgeving heeft de Stadionclub al contact gehad met zijn zaakwaarnemer.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!