‘Feyenoord kan bijna 30 miljoen tegemoet zien voor Orkun Kokcu’

Feyenoord lijkt ontzettend te gaan cashen deze zomer met de verkoop van Orkun Kokcu. Arsenal wil hem namelijk overnemen van de Rotterdammers en zien in hem op termijn de opvolger van Mesut Ozil. Ze zouden zelfs bereid zijn om een transfersom van tussen de 20 en 30 miljoen euro te betalen.

“Er is een aanbieding van Feyenoord gekomen, die heeft hij wederom geweigerd. Dat is heel simpel een verschil tussen vraag en aanbod. Feyenoord biedt iets aan, maar Kökcü vraagt meer”, zo verzekerde Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam twee weken terug in gesprek met het weekblad. “Natuurlijk moet je niet denken dat die jongen miljoenen wil gaan verdienen. Maar als speler zijnde, en hij is basisspeler, gaat het toch ook vooral om status. Niet alleen in de kleedkamer, maar ook op het veld en dus ook contractueel.”

“De salariëring staat natuurlijk niet in verhouding tot met wat sommige andere spelers bij Feyenoord verdienen”, claimde Krabbendam. “Ook een aantal jongens die op de bank zitten, verdienen al meer. Dat zijn bankzitters.” Kökçü speelde tot nu toe 47 wedstrijden in de hoofdmacht van Feyenoord, waarin hij goed was voor 7 goals en 10 assists.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!