Bryan Linssen: ‘Feyenoord wilde minder betalen dan Vitesse’

In een gesprek met de Telegraaf blikt Bryan Linssen nog een keer terug op zijn afgeketste transfer naar Feyenoord. Volgens hem was de aanbieding van de Rotterdammers minder dan die van Vitesse.

“Ik had een eerste gesprek met Frank Arnesen en dat was heel positief. Ik ging daar weg met het idee dat de kans groot was dat ik volgend seizoen bij Feyenoord zou spelen”, vertelt de aanvoerder van Vitesse, wiens contract afloopt, aan De Telegraaf.

‘Het hele plaatje’ klopte echter niet. “Feyenoord zou sportief een fantastische stap zijn geweest, maar op mijn 29e moet het ook financieel een stap vooruit zijn”, verduidelijkt Linssen, die ook kan rekenen op belangstelling uit de Verenigde Staten, Australië en China. “Het is niet zo dat ik een geldwolf ben. Maar als de eerste aanbieding minder is dan die van Vitesse, dan had ik net zo goed hier kunnen blijven. Zoiets doet ook wat met je gevoel.”

Nu lonkt de Bundesliga. “Dat is heel serieus, maar de clubs daar zijn nu druk met het hervatten van de competitie, zodat het even op een lager pitje staat.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!