‘Feyenoord-icoon reageert op mislopen Linssen-transfer’

Willem van Hanegem heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad gereageerd op het mislopen van de transfer van Bryan Linssen naar Feyenoord. De Rotterdammers zouden niet voldoende salaris hebben geboden.

“Bij Feyenoord zeggen ze dat het roer omgaat qua salarissen. In De Kuip noemden ze voormalig technisch directeur Sjaak Troost al eens ‘Sintersjaak’ omdat hij net als zijn voorganger Martin van Geel werkelijk enorme salarissen gaf aan modale spelers. Liam Kelly staat bijvoorbeeld nog altijd op de loonlijst van mijn club voor ruim 600.000 euro. En Luciano Narsingh verdient nog veel meer.”

De Kromme gaat verder: “Dan snap ik dat een transfervrije speler als Bryan Linssen niet blij wordt van een eerste aanbieding die een paar ton lager ligt dan het salaris van andere spelers. Dat is – ook nu er crisis is – apart. Linssen zei nee tegen Feyenoord. Er zijn Feyenoorders die hem dat kwalijk nemen. Ik vind het zijn goed recht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *