FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil lustig scorende spits van Werder Bremen contracteren’

Feyenoord heeft haar vizier gericht op een nieuwe spits. Volgens de Turkse sportkrant Milliyet gaat het om de achttienjarige Eren Dinkci. Hij speelt in de jeugd van Werder Bremen en scoort er daar lustig op los.

Dinkci is spits van beroep, maar kan ook op beide flanken uit de voeten. Dat is interessant voor Feyenoord. De Rotterdammers zoeken naar een linksbuiten en raken met Steven Berghuis, Luciano Narsingh en Nicolai Jörgensen mogelijk meerdere aanvallers kwijt.

Dinkci heeft een aflopend contract in Bremen. Werder wil zijn contract verlengen en de aanvaller promoveren naar het tweede team, maar gelet op de interesse is dit misschien wel hét moment voor een volgende stap. Ook Juventus, Internazionale en VfB Stuttgart worden genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *