‘Leroy Fer krijgt miljoenenaanbieding van buitenlandse club’

Feyenoord moet vrezen voor een vertrek van middenvelder Leroy Fer. Besiktas heeft hem namelijk een miljoenenaanbieding voorgelegd. Dit weet het medium Feyenoord Transfermarkt te melden.

Fer keerde vorige zomer terug bij Feyenoord, na in het Verenigd Koninkrijk voor Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City te hebben gespeeld. De elfvoudig Oranje-international zette in Rotterdam-Zuid zijn handtekening onder een tot medio 2020 lopend contract en kwam afgelopen seizoen tot 34 optredens. Nu zou Fer zijn zinnen gezet hebben op een overstap naar Besiktas, waar een driejarig contract klaarligt met drie keer zijn huidige nettosalaris.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka schrijft donderdagochtend in zijn column in het Algemeen Dagblad dat Fer, evenals Luciano Narsingh, ruim een miljoen per jaar opstrijkt. Er wordt uit de doeken gedaan hoe de salarissen bij de Rotterdammers onder het bewind van Sjaak Troost, die de bijnaam Sintersjaak draagt, zijn geëxplodeerd. “Supporters kokhalzen bijna bij het idee dat de Ier Liam Kelly zo’n 600.000 euro per seizoen opstrijkt en dat Oxford United hem gratis mocht gebruiken”, schrijft Gouka, die stelt dat Feyenoord zijn spelers gemiddeld een miljoen per jaar betaalt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!