‘Orkun Kokcu vertrekt vrijwel zeker naar Arsenal’

Orkun Kokcu vertrekt deze zomer vrijwel zeker naar Arsenal. Ze zien in hem de opvolger van Mesut Ozil. Dit weet het medium Sky Sports te melden.

Arsenal zou een bod van 23 miljoen pond presenteren aan Feyenoord, omgerekend zo’n 26 miljoen euro. Voor de Eredivisie-topclub is dat een verpulvering van het transferrecord. Dirk Kuyt is al sinds 2006 recordhouder met een transfersom van achttien miljoen euro.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat zal er waarschijnlijk met een dubbel gevoel naar kijken. De oefenmeester raakt na Leroy Fer en Oguzhan Özyakup dus nóg een middenvelder kwijt, maar er komt hierdoor wel ruimte om toe te slaan op de transfermarkt. Joey Veerman (sc Heerenveen) zou een topkandidaat zijn.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!