‘Georginio Wijnaldum kan overstap maken naar FC Barcelona’

Er lonkt een zomerse droomtransfer van Georginio Wijnaldum. De international van Oranje en speler van Liverpool zou namelijk de overstap kunnen gaan maken naar FC Barcelona.

De Catalaanse grootmacht maakt zich op voor een interessante zomer. Speler als Ivan Rakitic en Arturo Vidal worden naar de uitgang geloodst, terwijl ook spelers als Arthur Melo een onzekere toekomst hebben. Daar komt nog eens bovenop dat FC Barcelona zich langzaam maar zeker moet voorbereiden op een afscheid van Sergio Busquets, die niet langer onomstreden zou zijn.

Don Balón schrijft dat Barcelona in Wijnaldum een welkome versterking ziet. De Oranje-international deed de Catalanen vorig seizoen veel pijn in de halve finale van de Champions League en zou volgend seizoen zomaar eens clubgenoot kunnen worden van Frenkie de Jong. Laatstgenoemde zou een samenwerking in clubverband wel zien zitten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *