‘Feyenoord lijkt eerste zomeraanwinst te kunnen noteren’

Het ziet ernaar uit dat er een meevaller voor Feyenoord in het verschiet ligt. Oguzhan Ozyakup zou namelijk te horen hebben gekregen van Besiktas dat hij dit seizoen niet in de plannen voorkomt en daardoor mag vertrekken.

De verwachting is dan ook dat hij weer op huurbasis zou komen. En dat zou natuurlijk een welkome opsteker zijn voor de Rotterdammers en Arnesen. Vóór de definitieve coronastop ging het namelijk ontzettend goed met de traditionele topclub en het leek er sterk op dat Feyenoord in het nieuwe seizoen misschien wel een gooi zou kunnen doen naar het kampioenschap.

Met het naderende vertrek van Fer en Botteghin, de gemaakte transferafspraak met Steven Berghuis en de massale interesse voor Orkun Kökcü ziet het er opeens een stuk slechter uit voor coach Dick Advocaat. De Kleine Generaal zal de komst van Özyakup echter ongetwijfeld toejuichen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *