FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eljero Elia speelt volgend seizoen voor FC Twente’

Vleugelaanvaller Eljero Elia staat open voor een terugkeer bij FC Twente. Dit zegt hij tegenover Bureau Sport. Bij zijn Turkse club Basaksehir heeft hij een aflopend contract.

“Een terugkeer naar FC Twente sluit ik zeker niet uit”, reageert Elia. “Ik sluit geen enkele club in Nederland uit, maar FC Twente is voor mij heel speciaal. Ik sta voor alles open. Ik zie wel wat er gaat gebeuren.”

Elia denkt met zijn 33-jarige leeftijd veelvuldig na over zijn toekomst. De aanvaller kan zich voorstellen dat hij zich bij FC Twente hierop verder gaat richten. “Mocht ik dat doen dan zou ik tekenen met de voorwaarde dat ze me gaan helpen met mijn trainersdiploma’s. Ik wil heel graag jeugdtrainer worden.”

De voetballer kijkt positief terug op zijn periode in Enschede. “Ik heb bij FC Twente de gelukkigste periode gehad. Er werd niets van je verwacht, er waren geen verwachtingen van de buitenwacht. Toen speelde ik extra onbevangen. We hadden een heel leuk en goed team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *