‘Mark Diemers wil transfer naar Feyenoord’

Volgens het Algemeen Dagblad wil Mark Diemers Fortuna Sittard verruilen voor een avontuur bij Feyenoord. Hij zou akkoord zijn met FC Groningen maar hier toch van af willen zien.

Het AD bericht dinsdagavond: “Feyenoord wil de transfer met Mark Diemers snel afronden. Technisch directeur Frank Arnesen sprak vandaag met de agenten van de 26-jarige middenvelder, het bureau Forza Sports Group. Diemers heeft al aangegeven alleen nog naar Feyenoord te willen.”

“Dat lijkt, ondanks het tegenstribbelen van FC Groningen en de woorden van Fortuna Sittard dat er al een akkoord lag met de club uit de Euroborg, ook te gaan gebeuren”, zo weet het AD. Beide competitiegenoten gaven aan rond te zijn, maar Diemers zelf lijkt dus voor Feyenoord te gaan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!