FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord’

Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu is niet van plan om de Rotterdammers te gaan verlaten. Tegenover RTV Rijnmond laat hij weten het prima naar zijn zin te hebben.

Verschillende Europese (sub)topclubs, waaronder Arsenal, zitten achter Kökçü aan. “Het doet eerlijk gezegd niet zo veel met mij”, vertelt hij. “Mijn vader en mijn zaakwaarnemer houden zich daar mee bezig. Ik probeer me daarvan af te zonderen. Dat lukt prima. Ik ben gelukkig een voetballer en geen zaakwaarnemer.”

In plaats daarvan wil hij zich vooral richten op zijn periode bij Feyenoord. “Ik wil er het beste van maken volgend seizoen en wil zo fit mogelijk zijn als de competitie weer start. Voor nu ben ik alleen met Feyenoord bezig. Ik heb nog een contract tot 2023, dus ik heb geen haast.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *