FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat spreekt fans toe: ‘Ajax 30.000, wij 17.000, begrijp ik dan niet’

Tot nu toe zijn er 17.000 seizoenkaarten door Feyenoord verkocht voor het volgende seizoen maar volgens trainer Dick Advocaat moet dit aantal nog aanzienlijk gaan groeien.

Hij schoof donderdag aan bij Feyenoord TV en bracht het aantal verkochte seizoenkaarten ter sprake. “Ik mocht het eigenlijk niet zeggen. Maar we staan nu op zeventienduizend hè? Maar wij zeggen dat Feyenoord de grootste club van Nederland is. En zij hebben er dertigduizend verkocht. Dat begrijp ik dan niet.”

De eveneens aangeschoven Dennis van Keulen, manager Sales & Event in De Kuip, stipt aan dat Ajax één week eerder is begonnen met zijn campagne. “Oh, dus dat is het? Over een week staan we ook op dertig?”, reageert De Kleine Generaal. “We zijn altijd haantje de voorste, dat moet nu toch ook zo zijn? Het zou de club in elk geval helpen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *