FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt deze week drie deals rond’

De kans is groot dat Feyenoord deze week maar liefst drie deals afrond. Dit weet Voetbal International te melden.

Als eerste zal Mark Diemers worden gepresenteerd als nieuwe aanwinst. De van Fortuna Sittard afkomstige middenvelder tekent deze week een meerjarig contract.” Ook FC Groningen was langdurig geïnteresseerd en claimde zelfs een akkoord. “De 26-jarige middenvelder koos uiteindelijk voor een toekomst in De Kuip.”

Trainer Dick Advocaat zou Diemers omwille van zijn ‘ervaring, spelinzicht en traptechniek’ naar De Kuip willen halen. Eerder greep Feyenoord naast Vitesse-aanvoerder Bryan Linssen en dus moet de sterspeler van de Limburgers de eerste aankoop voor volgend seizoen worden.

Mogelijk volgen er nog twee deals. “Intussen doet Feyenoord er alles aan de contracten van Leroy Fer en Eric Botteghin te verlengen. Beide spelers hebben een aflopende verbintenis en zijn, ondanks buitenlandse belangstelling, nog steeds met Feyenoord in gesprek”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *