Marcel Brands content met Wijnaldum-transfer: ‘Een dure aankoop’

In het verleden haalde Marcel Brands Georginio Wjnaldum binnen bij PSV. In 2011 kwam hij voor een paar miljoen euro over van Feyenoord. De huidige TD van Everton is erg in zijn nopjes geweest met deze transfer.

“Ik heb Gini heel jong gehaald en hij was een dure aankoop”, vertelt Brands in De Telegraaf. “Als ik ergens een heel klein stukje aan heb mogen bijdragen, is het dat bij PSV dat nummer 10-verhaal uit zijn hoofd is gezet. Daar waren we toen al mee bezig. Ik vond dat hij een allround middenvelder moest worden, want dan kon hij de wereldtop bereiken.”

“Dat niveau heeft hij gehaald. Hij is niet meer de klassieke nummer 10. Hij kan aanvallen, verdedigen, heeft loopvermogen, techniek en bezit een ongelooflijk gevoel om in de zestien meter te komen en te scoren. Het laatste waarin hij nog kon groeien, was zijn persoonlijkheid. Dat is ook gebeurd. Hier in Engeland is hij een grote meneer geworden. Ik denk dat hij bij Jürgen Klopp als een van de eersten op het wedstrijdformulier komt”, aldus Brands tot slot.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!