‘Feyenoord moet 18 miljoen betalen voor Roemeense vleugelflitser’

Feyenoord ziet in de Roemeen Dennis Man de opvolger van Steven Berghuis. Alleen moeten de Rotterdammers een groot bedrag op tafel leggen om hem naar Rotterdam te kunnen halen.

Volgens TransferMarktWeb heeft FCSB, beter bekend als Steaua Boekarest, een prijskaartje van achttien miljoen euro om zijn nek gehangen. De aanvallende middenvelder annex buitenspeler zal in de praktijk misschien voor een lager bedrag mogen vertrekken, maar vooralsnog betaalde Feyenoord nooit meer dan circa zeven miljoen euro voor één speler.

Het is maar de vraag of Feyenoord een nieuw clubrecord wil neerzetten voor de Roemeense smaakmaker. Ondertussen is er met Sampdoria en Atalanta Bergamo ook nog eens serieuze concurrentie vanuit de Italiaanse Serie A, waardoor FCSB geen bodemprijs hoeft te hanteren mocht het Man willen verkopen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!