‘Feyenoord doet aangepast voorstel aan Leroy Fer’

Leroy Fer lijkt ook volgend seizoen in de Rotterdamse Kuip te spelen. Ze hebben hem namelijk een aangepast voorstel gedaan. Dit weet Voetbal International te melden.

De Rotterdammers deden Fer aanvankelijk een eenjarig voorstel, maar de middenvelder wil voor twee seizoenen tekenen. Daar is de club nu akkoord mee gegaan. Volgens VI ‘rekent Dick Advocaat erop dat Fer volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt’. Het contract van de dertigjarige middenvelder, die ook in de belangstelling staat van Besiktas, loopt dinsdag af.

Ook de contracten van Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Renato Tapia komen volgende week ten einde. Met Botteghin wil Feyenoord nog door, de andere twee spelers zullen over een paar dagen transfervrij zijn. Voor volgend seizoen heeft Feyenoord Mark Diemers al vastgelegd. Advocaat is verder nog op zoek naar een linkeraanvaller en nog een versterking op het middenveld. Joey Veerman (sc Heerenveen) wordt regelmatig in verband gebracht met de Rotterdammers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *