FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Johan Derksen vraagt Talpa om Veronica Inside maandag te schrappen’

Johan Derksen heeft de directie van Talpa gevraagd om de uitzending van Veronica Inside van aankomende maanden te annuleren. De analist heeft te kennen gegeven er namelijk weinig zin meer in te hebben.

De besnorde analyticus stapte naar de leiding van het medianetwerk. “We hebben Talpa gevraagd of ze de show van maandag willen schrappen. Ik heb nog geen antwoord gehad”, aldus Derksen tegen RTL Boulevard. “René (van der Gijp, red.) en ik willen het even laten bezinken, maar we hebben er vooralsnog geen zin in om aanwezig te zijn.” Bij de veelbesproken uitzending van 22 juni, die in het teken van de discussie over racisme stond, was geen reclameblok ingepland en bij die van 29 juni zou dat ook het geval zijn. “Dus wat dat betreft zou het kunnen.”

Wilfred Genee, Derksen en Van der Gijp kwamen woensdagavond alweer bij elkaar voor een afspraak die al een tijd geleden was gemaakt. Ze spraken op afstand de businessclub van FC Twente toe. Naar aanleiding van de laatste uitzending zijn er de nodige spanningen tussen de presentator en de analisten. Derksen en Van der Gijp oordeelden hard over het optreden van Genee.

Of er toekomst is voor het tv-programma moet afgewacht worden. Als het aan Talpa ligt gaan ze doen en ook Derksen blijft in principe aan. Hoe de samenstelling er verder uit ziet, zal ook moeten blijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *