FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wijst twee biedingen van 15 miljoen euro af’

Feyenoord is nog niet bereid om Marcos Senesi te laten vertrekken. Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzia zouden de Rotterdammers twee aanbiedingen op hem hebben afgeslagen van 15 miljoen euro.

Naar verluidt hadden Internazionale, Atalanta Bergamo, Getafe én Sevilla de afgelopen maanden interesse in de diensten van Senesi. Hoewel het bij de Italiaanse clubs uitsluitend bij interesse bleef, legden Getafe en Sevilla beide zelfs een bod bij Feyenoord neer.

De Rotterdammers waren bepaald niet onder de indruk van het bedrag. Het zou namelijk gaan om 15 miljoen euro, met 2 miljoen euro aan bonussen, terwijl Feyenoord inzet op 20 miljoen euro. Beide partijen zijn tot nu toe niet dichter bij elkaar gekomen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *