OFFICIEEL: Feyenoord contracteert aanvaller Christian Conteh

Feyenoord heeft zich versterkt met de 20-jarige aanvaller Christian Conteh. Hij komt over van het Duitse Sankt-Pauli dat in de tweede Bundesliga speelt. Hij tekent in Rotterdam een contract tot medio 2024.

“We houden Conteh al een tijdje in de gaten”, reageert Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord. “Hij is razendsnel, heeft een goede actie en is iemand die achter de linies voor een flinke dosis gevaar kan zorgen. Deze jongen heeft veel potentie, en we willen hem dan ook de tijd, ruimte en aandacht geven om die verder te ontwikkelen.”

Conteh brak in 2017 door bij St. Pauli, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. Hij is momenteel weer terug in Hamburg, in afwachting van de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!