‘Feyenoord erg dichtbij recordtransfer’

Het zou zomaar kunnen dat Feyenoord de centrale verdediger Marcos Senesi al na een seizoen gaat kwijtraken. Volgens de Spaanse media zeiden de Rotterdammers al nee tegen een bod van 17 miljoen euro maar het verschil tussen vraag en aanbod zou niet meer zo groot zijn.

Het medium Voz Federal schrijft op zondagmorgen dat technisch directeur Monchi de bovengenoemde Argentijn per se naar het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán wil halen. Daarom zou Sevilla dus ook 17 miljoen euro geboden hebben, bestaande uit een vast bedrag van 15 miljoen euro en 2 miljoen euro aan bonussen.

Technisch directeur Frank Arnesen wil naar verluidt 20 miljoen euro hebben voor Senesi, dus er moet nog maar een heel klein verschil overbrugd worden. De Andalusiërs zouden in ieder geval van plan zijn om zich binnenkort bij De Kuip te melden met een verbeterd bod.

Krijgt Feyenoord daadwerkelijk 20 miljoen euro voor zijn verdediger, dan betekent dit een transferrecord. Nog nooit verkochten de Rotterdammers een speler voor meer dan 18 miljoen euro, en dit record staat op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 naar het Anfield Road van Liverpool vertrok.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *