‘Feyenoord haalt Bryan Linssen op aparte manier binnen’

Bryan Linssen lijkt na drie pogingen dan vandaag toch te gaan tekenen bij Feyenoord. Analist Jan van Halst zegt te weten hoe de deal dan toch tot stand is gekomen.

In het Ziggo Sport-programma Rondo komt de voetbalanalist met een onthulling over Linssen. “Jan Boskamp vertelde dat er een heel groot gat zat tussen wat Linssen vroeg en wat Feyenoord wilde bieden. Toen heeft Dick Advocaat een sponsor gebeld, want hij wilde per se Linssen hebben.”

Naar verluidt tekent Linssen op zeer korte termijn in De Kuip. Jack van Gelder: “Ik denk dat Feyenoord een voorname kandidaat wordt voor de titel met deze selectie.” Van Halst vind Steven Berghuis een cruciale schakel in deze. “Rond hem is het nu een beetje stil. Hij is van Mino Raiola naar Guido Albers gegaan en dat zou onrust kunnen geven, omdat je iets met een speler zou willen doen. Maar het is heel rustig. Dat kan heel positief, maar ook negatief zijn.”

Van Gelder vervolgt: “Waar ze een achilleshiel hebben, als Botteghin weggaat, is centraal achterin. Senesi lijkt verkocht te gaan worden aan Sevilla, voor zestien tot twintig miljoen.” Marco van Basten zou dat niet begrijpen. “Die hebben ze toch net gekocht? Je bent toch een voetbalclub?”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!