Bryan Linssen onthult waarom hij toch voor Feyenoord kiest

Bryan Linssen en Feyenoord leken er samen niet uit te komen maar na drie pogingen is het dan toch gelukt. De vleugelspeler speelt de komende drie seizoenen in de Kuip.

In een interview met De Telegraaf legt hij uit: “Het heeft er de eerste weken niet naar uit gezien dat ik nog naar Feyenoord zou gaan. Maar toen belde Dick Advocaat mij op met de vraag of ik nog een keer een kopje koffie met hem wilde drinken. Dat wilde ik wel.”

Linssen vervolgt: “We hebben hier afgesproken in De Kuip, samen met Cor Pot. Zij vertelden mij precies hoe het zit en wat ze van mij verwachten. Gewoon open en eerlijk. Ik hou daarvan. Iedereen kent het enthousiasme van Dick Advocaat. Als je dan toch tegenover zo’n man zit, die veel moeite voor je doet en je graag wil hebben, dan geeft dat een bepaald gevoel. Hij weet wat hij van mij kan verwachten, want hij heeft me aan het werk gezien bij Vitesse en Heracles Almelo. Maar bij Feyenoord wordt er natuurlijk wel nóg meer verwacht.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *