Nieuwe Feyenoord-aanwinst: ‘De Kuip heeft mij nooit geïntimideerd’

Aankomend seizoen staat Bryan Linssen onder contract bij Feyenoord. Na moeizame onderhandelingen tekende hij gisteren een driejarig contract bij de Rotterdammers. De vleugelspits ging nooit met knikkende knieën naar Rotterdam. Dat zegt hij in ieder geval in een interview met De Telegraaf

Linssen staat dan ook bekend als een mannetje met de nodige branie: “Ik snap wat daarmee wordt bedoeld, een beetje die brutaliteit, terwijl veel Limburgers zich misschien wat sneller terugtrekken. Of ik mij hier wel eens geïntimideerd heb gevoeld in De Kuip? Nee, eigenlijk niet. Die fans kwamen toen natuurlijk niet voor mij, maar voor Feyenoord.”

De Feyenoord-aanwinst gaat verder: “Nu wel, ja. Maar ik ben iemand die juist vooruit geschreeuwd kan worden door enthousiasme. Dan ga ik voor iedere bal en wordt het zelfs een beetje zwart voor mijn ogen. Ik ga er alles aan doen om hier te slagen. Ik geloof daarin, want ik ben iemand die zich kan optrekken aan goede spelers.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!