‘Nieuwe Matthijs de Ligt heeft nieuws voor Nederlandse topclubs’

Centrale verdediger Micky van de Ven speelt volgend seizoen ook gewoon voor FC Volendam. Ook al stapte hij deze week over naar zaakwaarnemer Mino Raiola. Er was interesse voor hem van Ajax, PSV en Feyenoord.

“Er zijn wel Eredivisie-clubs die interesse hebben getoond en zich hebben gemeld bij mij en mijn zaakwaarnemer”, bevestigt Van de Ven op FOX Sports. “Maar ik weet dat ik onder Wim Jonk (de trainer van FC Volendam, red.) nog veel kan leren. Die heeft me ook op het podium gezet waar ik nu sta. En daar ben ik hem ook heel dankbaar voor.”

De mandekker, die al liefkozend ‘de nieuwe Matthijs de Ligt’ wordt genoemd, vertrekt dus pas bij een niet te weigeren aanbieding en plan. “Die stap te snel maken, dat wil ik niet gaan doen. Het moet wel een heel goede aanbieding zijn, wil ik Wim Jonk en Volendam gaan verlaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *