Steven Berghuis in ziekenhuis maar niet met coronavirus

De Telegraaf en het Algemeen Dagbald hebben melding gemaakt dat van een ziekenhuisopname van Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis. Hij zou kampen met een infectie aan de luchtwegen.

De club heeft tegenover beide media bevestigd dat Berghuis een poosje in het ziekenhuis heeft gelegen: inmiddels is hij weer enkele dagen thuis. De ziekenhuisopname van de 28-jarige linkspoot had niets te maken met het coronavirus, wordt door het AD benadrukt. Berghuis wordt op maandag 27 juli weer bij de club verwacht: de start van de voorbereiding komt niet in gevaar, klinkt het. De vijftienvoudig Oranje-international zal naar verwachting zelfs topfit zijn voor de start van het voorseizoen.

Het heeft er alle schijn van dat Berghuis zijn vijfde seizoen als Feyenoord-speler in gaat. De Apeldoorner leek zich aanvankelijk te willen revancheren voor zijn weinig succesvolle Watford-avontuur, maar heeft zijn buitenlandse ambities na de uitbraak van het coronavirus in de ijskast gezet. Zijn contract bij Feyenoord loopt nog twee jaar door.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!