FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jetro Willems flirt op instagram met Feyenoord’

In het verleden kwam Jetro Willems uit voor PSV maar de vleugelback zou niet onwelwillend staan tegenover een contract bij Feyenoord. Hij mag weg bij Eintracht Frankfurt, ondanks een prima huurperiode bij Newcastle United.

Onder de Instagram-post van Feyenoord met het nieuwe thuisshirt ‘wanneer hij eens zo’n shirt krijgt’. “Of moet ik een trannie (transfer) maken naar Feyenoord om er een te krijgen?” Leroy Fer haakt er gelijk op in: “Ja, je moet een transfer maken!”

Feyenoord zoekt op zijn beurt nog een extra linksback nu Tyrell Malacia tot de winterstop uit de running is door een heupblessure. 1+1=2?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *