‘Feyenoord moet transferrecord breken voor Gianluca Busio’

Feyenoord wil zich graag gaan versterken met het toptalent Gianluca Busio maar het zal een moeilijke strijd worden voor de Rotterdammers.

Feyenoord zou met Juventus, AC Milan en Fiorentina in gevecht zijn om de achttienjarige middenvelder van Sporting Kansas City. De talentvolle Amerikaan hoopt onder Peter Vermes een serieuze kans af te dwingen in de MLS. Mocht dat geen definitieve doorbraak opleveren, dan lijkt een snelle overgang aanstaande.

Eerder waren Manchester United en Internazionale al in de race voor Busio. Ondanks zijn geringe ervaring zou Sporting Kansas City zijn prijskaartje niet al te lang geleden op tien miljoen euro hebben bepaald, zo weet Future USMNT na de berichtgeving van Taylor Twellman.

Feyenoord betaalde vooralsnog nooit meer dan zeven miljoen euro voor één speler. Zonder uitgaande transfers is een transfersom van die orde voorlopig sowieso niet aan de orde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *