‘Feyenoord richt vizier op meerdere spelers uit de MLS’

In de zoektocht naar versterking kijkt Feyenoord gericht in de Amerikaanse MLS. Ze speuren daar namelijk naar de nodige talenten.

Volgens het Twitter-account MLS Transfers heeft Feyenoord al wel een streep gezet door Paxton Pomykal. De twintigjarige middenvelder van FC Dallas zou op dit moment te duur zijn bevonden. Echter, technisch directeur Frank Arnesen en consorten zouden wél kijken naar andere jonge MLS-spelers.

Tot de geselecteerde groep zou ook de achttienjarige Gianluca Busio van Sporting Kansas City behoren. Het genoemde account stelt dat hij en een aantal competitiegenoten worden bekeken door Feyenoord, dat hun komst daarmee ook haalbaar zou achten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *