‘Erwin Mulder staat voor terugkeer in de Eredivisie’

Erwin Mulder zou dichtbij een terugkeer zijn in de Nederlandse Eredivisie. SC Heerenveen wil hem namelijk graag contracteren. Dat meldt clubwatcher Reon Boeringa van Voetbal International.

Mulder moet er het vertrek van Warner Hahn op gaan vangen, nu ook reservegoalie Filip Bednarek weg is. Eerder werd er door de Friezen gesproken met Robbin Ruiter, maar met de PSV’er kwamen ze er niet uit.

De 31-jarige Mulder moet overkomen van Swansea City, uit de Engelse Championship. Die club nam hem in 2017 nog over van Heerenveen, waar hij twee jaar lang eerste doelman was. Nu lonkt dus een reünie in het Abe Lenstra Stadion.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!