‘Feyenoord wijst recordbod van 22 miljoen euro af’

Feyenoord wil er alles aan doen om Marcos Senesi ook volgend seizoen in de Kuip te laten voetballen. Ze zouden zelfs een recordbod op hem hebben afgeslagen.

Feyenoord Transfermarkt schrijft op Twitter: “Feyenoord wees deze transferwindow tot dusver drie miljoenenbiedingen op Marcos Senesi af, waaronder een recordbod van 22 miljoen euro. De interesse kwam onder meer vanuit de La Liga. Club verlangt zoals eerder gemeld vele miljoenen extra om tot een eventuele deal te komen.”

Atalanta Bergamo en Sevilla worden genoemd als opties voor Senesi. De verdediger kwam een jaar geleden voor zo’n zeven miljoen euro over van San Lorenzo, dat ook een deel van de toekomstige transfersom opstrijkt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!