‘Feyenoord moet alsnog vrezen voor recordbod op Orkun Kokcu’

Volgens het medium BILD staat Mesut Ozil voor een vertrek bij Arsenal en dat zal Feyenoord doen vrezen. Het is namelijk geen geheim dat The Gunners het zien zitten in Orkun Kokcu.

Özil zou een transfer naar Fenerbahçe hebben afgeslagen, maar de Turkse kampioen Istanbul Basaksehir zoui hem alsnog willen verleiden. Arsenal wil graag van de Turkse Duitser af omwille van zijn weeksalaris van 350.000 pond. Dat staat volgens de clubleiding in schril contrast met zijn geringe prestaties.

Özil heeft bovendien een aflopend contract en dus kan Arsenal nu nog cashen voor de 31-jarige middenvelder, die zelf weer wekelijks kan gaan spelen. Istanbul Basaksehir zou hem graag willen inlijven. Volgens 90min willen zij gaan onderhandelen zodra de transfermarkt open zal gaan.

De buitenlandse media laat zich (nog) niet uit over de eventuele opvolging van Özil, maar in eerder stadium werd Kökcü nog naar voren geschoven. Vanwege de Arsenal-grootverdiener en de coronacrisis kwam er in die fase geen bod binnen bij Feyenoord vanuit Londen. Sindsdien tekende de middenvelder overigens nog wel bij.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!