FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Eric Botteghin tekent alsnog nieuw contract bij Feyenoord

Eric Botteghin blijft toch bij Feyenoord. De centrale verdediger heeft een nieuw éénjarig contract getekend. Omdat er geen akkoord kwam om zijn aflopende contract te verlengen, leek Botteghin juist te vertrekken uit De Kuip.

“Maar ook nadat zijn contract op 1 juli verliep zijn we achter de schermen altijd in gesprek gebleven”, zegt technisch directeur Frank Arnesen. “Dat heeft zich uitbetaald: we kunnen minimaal nog een jaar beschikken over een echt clubicoon als Eric, die hier al vijf jaar zijn waarde bewijst.

Daar mag iedereen volgens mij blij mee zijn”, vervolgt Arnesen op het clubkanaal van Feyenoord. Botteghin zelf heeft het gevoel nog niet klaar te zijn bij Feyenoord. “Vorig seizoen waren we bezig met een geweldige reeks en bij iedereen leeft het gevoel dat we die komend seizoen willen doortrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *