‘Marcos Senesi wil graag bij Feyenoord blijven’

Marcos Senesi wil graag ook volgend seizoen voor Feyenoord voetballen. Dit weet Eric Botteghin te melden die eerder deze week zijn contract met een seizoen verlengde.

Natuurlijk hoop ik dat hij blijft en ik denk ook dat dit gaat gebeuren. Ik heb vorige week nog met hem getraind, dan blijkt dat hij graag blijft, maar je weet het nooit als er veel geld in het spel komt, dat geldt voor hem en voor de club. Ik hoop dat ik met hem kan blijven spelen. We waren goed bezig samen.” Botteghin, die vorig jaar een succesvol duo vormde met Senesi, verwacht dat er komend seizoen mooie dingen kunnen gebeuren bij Feyenoord: “Het team is bijna intact gebleven, er zijn een paar jongens bijgekomen en dat geeft het gevoel dat we komend seizoen succes kunnen gaan boeken. Als je bij de seizoenstart al een bijna complete selectie hebt, dan geeft dat een voorsprong. Dat is heel anders dan vorig seizoen.”


Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!