‘Feyenoord krijgt uitsluitsel over langer verblijf Oguzhan Özyakup’

Het ziet er niet naar uit dat Feyenoord ook aankomend seizoen kan beschikken over middenvelder Oguzhan Özyakup. Zijn club Besiktas wil volgens de Turkse media voorlopig niet meewerken aan een overgang.

Volgens Turkse media wil Besiktas voorlopig niet meewerken aan een transfer voor Özyakup. Afgelopen winter werd de middenvelder nog verhuurd aan Feyenoord, maar zonder optie tot koop. Besiktas-coach Sergen Yalcin besloot na deze periode om de verloren zoon terug te halen naar Istanbul.

Özyakup moet de zomerse voorbereiding dus bij Besiktas doorbrengen. Yalcin heeft andere teruggekeerde spelers de deur gewezen, maar de in Nederland geboren middenvelder kan in zijn ogen een waardevolle schakel worden in het nieuwe seizoen. Géén terugkeer bij Feyenoord dus…Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!