Joey Veerman verrast en tekent nieuw contract bij SC Heerenveen

Joey Veerman heeft ondanks de interesse van diverse grote clubs gekozen om zijn contract bij SC Heerenveen met twee seizoenen te verlengen. Hij ligt nu tot medio 2024 bij de Friezen vast.

Op het clubkanaal van de Friezen legt hij uit: “De club waardeert me. Ik vind het hier ook leuk. Ze vinden dat ik het goed gedaan heb en daarom waarderen ze m’n contract op. Daar ben ik alleen maar blij mee.”

Technisch manager Gerry Hamstra reageert: “Het is een beloning. We zijn het erover eens dat hij een goed seizoen gedraaid heeft en een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt. Wij geloven erin dat hij zich nog door kan ontwikkelen. Hij lag nog tot 2022 vast, maar we zijn in gesprek gegaan met zijn zaakwaarnemer en Joey zelf, en dat is nu tot 2024.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *