FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Veronica Inside maakt gigantische fout met Hélène Hendriks’

Het is nog maar de vraag of het programma Veronica Inside volgend seizoen nog op de buis is en in welke vorm? De kans zit er in dat presentator Wilfred Genee gaat worden vervangen voor Helene Hendriks maar dit zorgt ook al voor de nodige scepsis.

Mediakenner Jan Roos vertelt op radiozender Slam: “Of VI doorgaat? Nee, dat komt natuurlijk niet meer terug joh. Ze roepen nu dat Hélène Hendriks het gaat doen. Ik vind het een schat van een meid waar ik graag meerdere rollen beschuit mee wil eten. Maar je kan toch niet echt zeggen dat ze een show kan dragen…”

“Nee joh, dat wordt natuurlijk helemaal niks. Die kan dat helemaal niet!”, aldus Roos. Johan Derksen en René van der Gijp hebben voorgesteld om Derksen te vervangen door de populaire blondine, die al reeds werkzaam is voor Veronica. Het is echter maar de vraag of de Talpa-leiding daarmee akkoord gaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *