‘Feyenoord gaat oefenen tegen Europese topclub’

Feyenoord zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gaan oefenen tegen Borussia Dortmund. Dit heeft de Duitse club inmiddels bevestigt op haar website.

Journalist Sebastian Wessling schrijft dat beide clubs elkaar op 22 augustus ontmoeten. De journalist volgt Borussia Dortmund namens verschillende mediums op de voet, waaronder Funke Sport. Feyenoord en Dortmund troffen elkaar afgelopen januari ook al tijdens het winterse trainingskamp.

Feyenoord maakte al oefenduels bekend met Sparta Rotterdam (9 augustus) en FC Twente (16 augustus). Ook werd gesproken over een nieuw onderonsje met SDC Putten, maar dat is nog niet officieel gemaakt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!